Foto’s Carnavalsoptocht Klarenbeek 2014

Gisteren is de Carnavalsoptocht Klarenbeek weer georganiseerd. Dit jaar namen er 65 carnavalsgroepen deel aan de carnavalsoptocht, iets minder dan vorig jaar, maar de creativiteit en feeststemming was er niet minder om. Langs de route stond veel publiek, naast inwoners uit Klarenbeek, was er ook veel publiek van omliggende steden en dorpen aanwezig. Omroep Gelderland en RTV Apeldoorn maakten een videoreportage van het carnavalsfeest in Klarenbeek en op TV Gelderland was de carnavalsoptocht live te volgen via de webcam. Aanstaande maandagavond wordt er ieder uur op TV Gelderland een videoreportage van carnaval in Gelderland uitgezonden, met onder meer beelden van de carnavalsoptocht in Klarenbeek.

Zoals elk jaar heb ik weer foto’s gemaakt van de carnavalsoptocht, deze zijn inmiddels gepubliceerd in het fotoalbum.

Foto’s Carnavalsoptocht Klarenbeek 2014

Foto’s Carnavalsoptocht Klarenbeek 2014

Foto’s Carnavalsoptocht Klarenbeek 2014

Foto’s Carnavalsoptocht Klarenbeek 2014 Foto’s Carnavalsoptocht Klarenbeek 2014 Foto’s Carnavalsoptocht Klarenbeek 2014 Foto’s Carnavalsoptocht Klarenbeek 2014 Foto’s Carnavalsoptocht Klarenbeek 2014 Foto’s Carnavalsoptocht Klarenbeek 2014