Foto’s Vriendenvoetbaltoernooi

Vandaag werd op de sportvelden van SC Klarenbeek het vriendenvoetbaltoernooi georganiseerd. Carnavalsvereniging de Dorpsgekken heeft de organisatie van dit jaarlijkse evenement overgenomen van Jeugdcentrum de Hulsbosch.

De deelname aan het toernooi was dit jaar groot, vriendengroepen uit Klarenbeek en omliggende dorpen/steden namen deel aan het toernooi. Als extra activiteit konden bezoekers en deelnemers tijdens de middagpauze deelnemen aan het onderdeel ‘man van fiets’, bekend van het RTL televisieprogramma “Leven als een Prof”.

Foto’s van het vriendenvoetbaltoernooi zijn gepubliceerd in het fotoarchief van SC Klarenbeek.

Foto's Vriendenvoetbaltoernooi

Foto's Vriendenvoetbaltoernooi

Foto's Vriendenvoetbaltoernooi

Foto's Vriendenvoetbaltoernooi

Foto's Vriendenvoetbaltoernooi