SC Klarenbeek vrouwen 2 kampioen!

Gisterenmiddag hebben ook de vrouwen van SC Klarenbeek VR2 het kampioenschap binnengehaald. De kampioenswedstrijd werd gespeeld tegen DSV ’61 VR1 op Sportpark De Haere in Doornspijk en werd met ruime winst gewonnen. (eindstand: 0-6) Na de wedstrijd was het nog een aantal minuten spannend in afwachting op de uitslag van de wedstrijd VV Oene VR1 – Hoevelaken VR1. VV Oene VR1 was ook kampioenkandidaat, maar verloor tegen Hoevelaken VR1 met 1-4.

In de kantine van SC Klarenbeek was inmiddels de seizoenafsluiting van alle zaterdagteams begonnen en bij binnenkomst werden vrouwen gehuldigd. Volgende week zaterdag 11 mei kunnen de junioren A1, meiden B kampioen worden en vrouwen 3 op zaterdag 18 mei. Vrouwen 1 speelt a.s. donderdag een wedstrijd tegen SSS in Klaaswaal in de nacompetitie om promotie naar de hoofdklasse.

In het fotoarchief van SC Klarenbeek zijn foto’s gepubliceerd van de wedstrijd SC Klarenbeek VR2 – DSV ’61 en de seizoenafsluiting.

SC Klarenbeek VR2 kampioen!

SC Klarenbeek VR2 kampioen!

SC Klarenbeek VR2 kampioen!

SC Klarenbeek VR2 kampioen!