SC Klarenbeek VR3 nog geen kampioen

SC Klarenbeek VR3 zou zoals eerder vermeld vandaag het kampioenschap binnen kunnen halen, maar gisteren werd duidelijk dat Wodanseck VR1 uit de competitie is gestapt. Dit betekent dat alle behaalde punten en doelpunten van wedstrijden tegen Wodanseck VR1 nietig worden verklaard, hierdoor kwam SC Klarenbeek VR1 op het zelfde aantal punten als concurrent WHC VR1.

Vandaag werd de laatste wedstrijd van de competitie gespeeld tegen BAS VR1 op Sportpark De Schelp in Biddinghuizen en werd na een moeizame start uiteindelijk met 2-3 gewonnen. Het is afwachten op de uitslag van de wedstrijd WHC VR1 – Terschuurse Boys VR1 welke woensdagavond a.s. wordt gespeeld en de beslissing van de KNVB, of het kampioenschap alsnog wordt binnengehaald.

Foto’s van de wedstrijd zijn gepubliceerd in het fotoarchief van SC Klarenbeek.

SC Klarenbeek VR3 nog geen kampioen

SC Klarenbeek VR3 nog geen kampioen

SC Klarenbeek VR3 nog geen kampioen

SC Klarenbeek VR3 nog geen kampioen

SC Klarenbeek VR3 nog geen kampioen