Foto’s en video Kennedymars Klarenbeek

Dit weekend is in Klarenbeek en omstreken de Kennedymars Klarenbeek gelopen, dit is een wandeltocht van 80 km. De Kennedymars werd georganiseerd door wandelsportvereniging WS78 uit Soest. SC Klarenbeek faciliteerde de wandeltocht door de kantine ter beschikking te stellen. Op vrijdagavond 22:00 uur startte de wandeltocht, waarbij de deelnemers 4 lussen liepen van 20 km, waarna zij elke keer terugkeerden naar de kantine van SC Klarenbeek. Naast de 80 km Kennedymars, was het ook mogelijk om andere afstanden te lopen: 60, 40 en 20 km. De afstanden 40 en 20 km startten op zaterdagochtend.

Foto’s zijn gepubliceerd in het fotoarchief van SC Klarenbeek.

Foto's en video Kennedymars Klarenbeek

Foto's en video Kennedymars Klarenbeek

Foto's en video Kennedymars Klarenbeek

Foto's en video Kennedymars Klarenbeek