Foto’s Rabo ATB tocht SC Klarenbeek 2013

Ruim 750 mountainbikers namen vandaag deel aan de Rabo ATB tocht georganiseerd door SC Klarenbeek, daarmee werd het record van 2011 met 490 deelnemers verbroken! Met temperaturen onder het vriespunt hadden de deelnemers zich warm aangekleed. Aan de tocht namen veel ervaren mountainbikers deel, maar er was ook gedacht aan de minder ervaren deelnemers, deze konden delen van het parcours over slaan. De bevroren ondergrond zorgde ervoor dat het in bepaalde bochten erg glad kon zijn, hierdoor ontstonden er een aantal kleine valpartijen. Terug in de kantine werd er aan de deelnemers zoals elk jaar een warme kop snert aangeboden.

Ik heb vandaag foto’s gemaakt in de bossen rondom de Loenense waterval. Foto’s van de Rabo ATB tocht zijn gepubliceerd in het fotoarchief van SC Klarenbeek. (661 foto’s)

Foto's Rabo ATB tocht SC Klarenbeek 2013

Foto's Rabo ATB tocht SC Klarenbeek 2013

Foto's Rabo ATB tocht SC Klarenbeek 2013 Foto's Rabo ATB tocht SC Klarenbeek 2013 Foto's Rabo ATB tocht SC Klarenbeek 2013 Foto's Rabo ATB tocht SC Klarenbeek 2013