Fotoalbum RoyDekker.nl voorzien van upgrade


Het fotoalbum is 2 weken geleden voorzien van nieuwste versie van Coppermine, dit fotoalbum systeem gebruik ik al een aantal jaar voor het publiceren van grote aantallen foto’s. De nieuwe lay-out is grotendeels gelijk aan de vorige versie, toch heb ik een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo is het standaard foto formaat voor nieuwe foto’s verhoogd van max. 640 pixels breed naar max. 800 pixels breed, dit kon worden gerealiseerd door de Google Ads te verbergen.

Ook is er na de upgrade een verbeterde versie van de filmstrip beschikbaar, hiermee kan er snel door foto’s gebladerd worden zonder dat de pagina herladen moet worden. Hieronder staan nog een aantal nieuwe functionaliteiten:

  • Aantal foto weergaven van foto’s bekeken met de diashow worden nu ook geteld, voorheen werden alleen de foto kliks geteld.
  • Aantal album weergaven.

Verder zijn er aantal nieuwe beheer functionaliteiten beschikbaar, meer info: Coppermine Gallery.

Het fotoarchief van SC Klarenbeek is eind vorige maand tevens voorzien van de nieuwste versie van Coppermine.